WIN UP-LIFT - arckezelés a svájci jégbor hatóanyagaival
Jelenleg nem elérhető a a szalonban!
A WIN UP-LIFT hatóanyaga az első olyan jégborból nyert hatóanyag, amelyet kozmetika célra alkalmaznak. Svájc bortermelő vidékéről származó különleges szőlőfajta fagyott szőlőszemei és a belőlük származó aktív hatóanyag - amelynek előállítása és keletkezése egyedülálló módon jön létre - kozmetikumokba építve, különleges bőrfiatalító hatás elérését teszik lehetővé a WIN UP LIFT kozmetikumok számára.
A JÉGBOR ÉS A TÖVISES PILLANGÓFA (Cesalpinie Spinose) EGYEDÜLÁLLŐ KOMBINÁCIÓJA
A WIN UP LIFT termékek a jégbor aktív hatóanyagát fehér (Vidal Blanc) és vörös (Pinot Noir) szőlőszemekből kapják. Az említett fajtákból kapott jégbort porlasztásos eljárással poliszacharidokba építik be. Pontosabban a tövises pillangófa gumiszerű anyagába, az ún. "tara" gumiba, amely nagy molekulatömegű, ún. galaktomannán szerkezetű poliszacharidokból áll. A "tara"gumi nagyon jól magához köti a jégbor molekuláit, majd a bőrrel történő mechanikus érintkezés során ezeket a polifenolokban gazdag molekulákat "elengedi" és hagyja őket a bőrbe jutni. Az így keletkezett hatóanyagból a "tara" gumi biztosítja a bőr számára az erős hidratálást, míg a jégbor összetevői a liftinghatásért felelősek.
A WIN UP LIFT termékcsalád egy terméket leszámítva megfelel a VEGÁN kozmetikumokkal szemben támasztott elvárásoknak. A WIN UP LIFT masszázs krém csak azért lóg ki a sorból, mert összetevői között megtalálható a méhviasz amely állati eredetű. A méhviasz mellett a jégbor aktív hatóanyagait, gabonacsírát és szőlőmagolajat tartalmaz.
a WIN UP LIFT termékcsalád főbb hatóanyagai: Rutin, rezveratrol, OPC, C-vitamin, Bioaktív peptidek, Retinol - A-vitamin, E-vitamin, kakaóvaj, Aloe barbadensis (barbadoszi aloe)
Kezelés lépései:
A kozmetikában nagy hangsúlyt fektetek a bőr megfelelő előkészítésére. Ez nem csak letisztítás, ez alatt az idő alatt a vendég lassan valóban megérkezik hozzám. Elkezd megnyugodni és leteszi a hétköznapokat az ajtón kívülre. Hozzászokik az érintéshez és a gondolathoz, hogy most végre Ő AZ ELSŐ!
Arctejjel kezdjük a bőr letisztítását. A kedvencem az érzékeny bőrre való tej (SOFT CLEANSING MILK), mivel kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, ugyanakkor már ez az első lépés jelentősen hidratálja a bőrt. Főbb összetevői a panthenol, kamillakivonat, bisabolol, hamamelis és E-VITAMIN.
Ezután következik a BOR-PEELING. Hiába, a BORTERÁPIÁT is belecsempésztem egy kicsit. 😉 Tudom, hogy imádjátok az illatát (meg én is), így ezt a terméket választottam az elhalt hámsejtek eltávolítására, a bőr leradírozására. A szőlő összetevőiben lekerekített barackmag őrlemények úszkálnak. Azért nem szőlőmagőrlemény, mert a mag héjában található csersav megfogná a bőrt, de a kocsonyás alapgélben a szőlőmag hatóanyaga is ott van, csak abban a formában a színezőhatású csersavat már kivonták.
PEEL RE-NEW tisztító habbal folytatom. Kókusz glükozidot és gyümölcssavat tartalmaz. Ezzel az összetétellel mélyebben tisztítja a bőrt és még inkább eltávolítja az elhalt hámot. Valamint zsírtalanító hatása növeli a későbbi hatóanyagok mélyebbre bejutásának lehetőségét. A PH-ja 5,5 ahogy a bőrünké. Tehát savtartalma ellenére tökéletesen közömbös. Így egész évben használható akár otthon is reggel és este.
ENZIMES PEELING masszázs következik, amely során a papain enzim lebontja az epidermisz elhalt hámsejtjeit és eltávolítja a pórusokban felgyülemlett tisztátalanságot. A hámlasztással egyidejűleg nő a bőr oxigén ellátása, javul a sejtek regeneráló képessége és kollagén szintézise
SENSITIVE HIDRATÁLÓ TONIK a következő kozmetikum. Fő hatóanyagai a bisabolol, E-vitamin, NMF,
kamilla kivonat. Alkoholt nem tartalmaz! Az NMF (Nedvesség Megkötő
Faktor) egy természetes anyag amely a bőrünkben is jelen van, csak
sajnos az idő előrehaladtával csökken a jelenléte. Ahogy a neve is
mutatja komoly segítségünkre van abban, hogy a hidratálás hatékony
legyen. Ugyanakkor vízoldékony. Ezért érezzük többek között száraznak a
bőrünket fürdés után. A hatóanyagok együttesen nyugtatják, hidratálják
a bőrt és segítik megőrizni annak természetes PH-ját.
Mindenki
kedvenc kozmetikai kezelése következik a masszázs. :) A WIN UP LIFT
masszázs krém a különleges jégbornak, valamint polifenolban gazdag
tatalmának köszönhetően simítja és feszesíti a bőrt. A gabonacsíra és
szőlőmag olaja finoman és hatékonyan ápolják a bőrt. A masszázs után
ismét zsírtalanítom a bőrt.
Következik a WIN UP LIFT jégmaszk és a frissítő pára. Különleges jeges textúra, frissítő, gyors revitalizáló hatás, hihetetlen lifting effektus jellemzi a jégmaszkot. A maszk önmagában nem jeges, de nyári napokon fokozható hűtőhatása egy egyszerű trükkel. ;) A pakolás kb. 20 percig hagyom a bőrödön, miközben a hatás fokozása érdekében folyamatosan permetezem a frissítő párával. Már magában a frissítő pára is erős hidratáló hatással rendelkezik (saját tapasztalat), de együttes hatásuk szemmel láthatóan csökkennek a ráncok és javul a bőr hidratáltsága.
A kezelést a WIN UP LIFT fiatalító elixírrel folytatom. Finom ütögető és simító mozdulatokkal dolgozom a bőrödbe. Hatóanyagainak köszönhetően a ráncok mélysége tovább csökken, bőröd szebb tónusú és rugalmasabb lesz, miközben hosszútávon serkenti a kollagén és hyaluronsav szintézisét.
Végezetül bőrödnek megfelelő zárókrémmel zárom a kezelést!
A WIN UP LIFT termékeket a szalonban történő kezelések eredményének megőrzése céljából otthon tovább kell alkalmazni. A termékek rendkívül KÖNNYŰ, GYORSAN BESZÍVÓDÓ TEXTÚRÁVAL RENDELKEZNEK, amelyek nem tartalmaznak parabént, paraffint és alkoholt. Állagának, semleges illatának köszönhetően férfi Vendégek számára is ajánlom.
TERMÉKEK
A WIN UP LIFT termékcsalád hat termékből épül fel, amelyek együttes alkalmazása biztosítja a megfelelő eredményeket:
- Hidratáló krém
- Tápláló krém
- Masszírozó krém
- Fiatalító elixír
- Jégmaszk
- Frissítő pára
A jégbor...
A jégbor előállításának szigorú szabályai vannak. Akkor beszélhetünk jégborról, amennyiben a szőlőfürtök szüretelése a téli hónapokban történik, amikor a napi hőmérséklet legalább három egymást követő napon -8 és -13 celsius fok közé esik. A borászok szerint igazán jó minőségű jégbort tíz évente egyszer sikerül szüretelni.
A
leszüretelt fürtöket még fagyott állapotban préselik ki. A szemekben
található víz fagyott állapotban van, és amit így ki tudnak belőle
préselni, az a kevés szőlőlé, az képezi az igazi kincset. Mivel igen
kevés levet tudnak csak kipréselni rengeteg szőlőből a jégbor ritka,
drága és igen különleges.
A kinyert szőlőlé fermentációja (erjedése) kb 6 hónapig tart. A hozzáadott élesztők csak nehezen tudják megindítani a folyamatot, mivel a mustnak magas a cukor, poliszacharid és polifenol tartalma (gátolják az erjedést). A bor így csak részben fermentálódik és emiatt megmarad a bornak a magas cukor, poliszacharid és polifenol tartalma. Ettől lesz olyan értékes, finom, zamatos!